Nikita Shvetsov

Chief Technology Officer

Nikita blev udnævnt til Chief Technology Officer i Kaspersky Lab i oktober 2014 efter at have fungeret som konstitueret CTO fra april 2014. Som CTO har Nikita ansvaret for udarbejdelsen af den samlede teknologi- og produktstrategi for virksomheden. Han står i spidsen for udviklingen af alle produkter og serviceydelser samt de tekniske og forskningsmæssige aktiviteter, og han fører desuden tilsyn med hele Kaspersky R&D-organisationen, som er en primær kilde til virksomhedens ekspertise og intellektuelle potentiale.

Nikita startede i Kaspersky Lab som virusanalytiker i 2004 og blev i 2006 seniorudvikler med speciale i emulatorer til den heuristiske motor. I 2009 blev Nikita udnævnt til direktør for antimalware-forskningsenheden, hvor han fik ansvaret for udviklingen og gennemførelsen af strategier til at beskytte brugere mod malware samt for koordineringsarbejde med uafhængige testlaboratorier. Inden udnævnelsen til CTO var Nikita Vice President for Threat Research and Deputy CTO (Research). I rollen som CTO har han arbejdet med Kasperskys antiviruslaboratorier rundt om i verden, og har defineret og ledet den strategiske retning for Kaspersky Labs teknologier til forebyggelse mod trusler, såsom anti-malware, automatisk beskyttelse mod udnyttelse, indholdsfiltrering og DLP. Under Nikitas ledelse har Kaspersky Lab to gange vundet den prestigefyldte pris "Product of the Year", som uddeles af det uafhængige AV Comparatives testlaboratorium. Virksomheden har indtaget en førsteplads i en TOP3-måling af ensartede ydelser i uafhængige tests i hele 2013, underbygget af data fra førende testorganisationer.

Nikita har en grad i computervidenskab fra Moskvas Statsuniversitet (elektronik og matematik)


Other Members of This Team

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk