Marco Preuss

Director, Global Research & Analysis Team, Europa

Marco blev udnævnt til Director of Europe for virksomhedens Global Research & Analysis Team i marts 2013. Før han blev Director of Europe, fungerede Marco som leder af Kaspersky Labs Global Research & Analysis Team i Tyskland.

Marco har over 13 års it-sikkerhedserfaring med sig til rollen og er ansvarlig for administration af trusselslandskabet i Europa samtidig med, at han specialiserede sig i web- og sociale netværkstrusler og Apple OS-sikkerhed. Foruden forskning er Marco ansvarlig for at holde tæt kontakt med uafhængige testere og sikkerhedspartnere.

Marco startede sin karriere hos Kaspersky Lab tilbage i 2004 som teknisk konsulent med ekspertviden om Linux- og UNIX-baserede systemer. Han har også været involveret i virksomhedens salgsledelse, inden han blev teknisk ansvarlig og kontaktperson for OEM-afdelingen, der supporterer tilpassede løsninger. Marco har deltaget i udviklingen af web-baserede tjenester og systemer for virksomhedens afdelinger for marketing og detailsalg, og han har arbejdet ekstensivt med virksomhedens produktdesignteam. Marco tiltrådte forskningsteamet som virusanalytiker i 2009.


Andre medlemmer af teamet

 • David Emm

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Kurt Baumgartner

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Dmitry Bestuzhev

  Director, Global Research & Analysis Team, Latinamerika

 • Vicente Diaz

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk