Marco Preuss

Director, Global Research & Analysis Team, Europe

Marco blev udnævnt til europæisk direktør for Kaspersky Labs Global Research & Analyst Team (også kaldet GREAT) i marts 2013. Før dette var Marco ansvarlig for det globale Great-team baseret i Tyskland og var samtidig senior sikkerhedsresearcher; Senior Security Researcher.

Marco har arbejdet med netværk og it-sikkerhed siden begyndelsen af år 2000. Med mangeårig erfaring inden for området er det hans ansvar at overvåge trusselslandskabet i Europa, og han har specielt fokus på threat intelligence, darknet research, password security, IoT-sikkerhed og privacy. Herudover optræder han ofte som taler i privat og offentlig regi og sikrer en tæt kontakt med forskellige sikkerhedspartnere.

Marco begyndte sin karriere hos Kaspersky Lab tilbage i 2004 som teknisk konsulent med speciale inden for Linux og Unix-baserede systemer. Han har også været involveret i corporate salgsledelse før han blev det tekniske forbindelsesled til OEM-afdelingen og hermed støtte for kundetilpassede løsninger.


Andre medlemmer af teamet

 • David Emm

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Kurt Baumgartner

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Dmitry Bestuzhev

  Director, Global Research & Analysis Team, Latinamerika

 • Vicente Diaz

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk