Marco Preuss

Director, Global Research & Analysis Team, Europa

Marco blev udnævnt til Director of Europe for virksomhedens Global Research & Analysis Team i marts 2013. Før han blev Director of Europe, fungerede Marco som leder af Kaspersky Labs Global Research & Analysis Team i Tyskland.

Marco har over 13 års it-sikkerhedserfaring med sig til rollen og er ansvarlig for administration af trusselslandskabet i Europa samtidig med, at han specialiserede sig i web- og sociale netværkstrusler og Apple OS-sikkerhed. Foruden forskning er Marco ansvarlig for at holde tæt kontakt med uafhængige testere og sikkerhedspartnere.

Marco startede sin karriere hos Kaspersky Lab tilbage i 2004 som teknisk konsulent med ekspertviden om Linux- og UNIX-baserede systemer. Han har også været involveret i virksomhedens salgsledelse, inden han blev teknisk ansvarlig og kontaktperson for OEM-afdelingen, der supporterer tilpassede løsninger. Marco har deltaget i udviklingen af web-baserede tjenester og systemer for virksomhedens afdelinger for marketing og detailsalg, og han har arbejdet ekstensivt med virksomhedens produktdesignteam. Marco tiltrådte forskningsteamet som virusanalytiker i 2009.


Andre medlemmer af teamet

 • David Emm

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Kurt Baumgartner

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Dmitry Bestuzhev

  Director, Global Research & Analysis Team, Latinamerika

 • Vicente Diaz

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team