Jornt van der Wiel

Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Hos Kaspersky Lab arbejder Jornt som en lokal sikkerhedsekspert for BeNeLux-regionen og er medlem af Kaspersky Labs Global Research og Analysis Team (GReAT). Sideløbende med sin rolle hos Kaspersky Lab er han også medlem af en arbejdsgruppe for det nye hollandske e-id-system. Jornt har specialiseret sig i kildekoderevision, afsløring af anomali, onlineidentiteter og autentificering, kryptering, softwareudnyttelse og analyse af ransomware.

Før han kom til Kaspersky Lab i 2014, arbejdede Jornt som efterforsker/udvikler hos Security Matters. Mens han var der, implementerede og udviklede han detekteringsmoduler for Intrusion Detection Systems, der kører i et Industrielt Control System (ICS)-miljø. Forinden arbejdede Jornt som sikkerhedskonsulent for Digidentity, hvor han forbedrede eksisterende produkter ved at skabe nye programmer og kryptografiske algoritmer. Han har også arbejdet som konsulent hos Rijkswaterstaat Security Operations Center (den statslige institution, der har ansvaret for veje og vandforsyning), hvor han var aktivt involveret i at sikre ICS-miljøer.


Andre medlemmer af teamet

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk