Ghareeb Saadeldin

Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Ghareeb tiltrådte Kaspersky Lab i maj 2013. Som Senior Security Researcher er han ansvarlig for undersøgelse og analyse af forskellige former for trusler og malware, samt for vidensupport i Mellemøsten, Tyrkiet og Afrika.

Ghareeb er GREM-certificeret malware-analytiker med mere end fem års erfaring inden for cybersikkerhed. Han startede som behandler af sikringsrelaterede hændelser i den egyptiske Computer Emergency Response Team (EGCERT), hvor han i to år håndterede forskellige slags sikkerhedshændelser og -angreb på højt profilerede statslige organisationer. Han deltog også i oprettelse og design af EGCERT Honey-net-projektet. Han blev derefter udvalgt til at etablere EGCERT Malware-analyse og reverse engineering-teamet, hvor han arbejdede i 3 år på at analysere forskellige typer af malware og avancerede vedvarende trusselsangreb (APT).

Ghareeb har en bachelorgrad i Computer Engineering fra Ain-Shams Universitet og et diplom i cybersikkerhed fra Egyptian Information Technology Institute (ITI).


Andre medlemmer af teamet

 • Jornt van der Wiel

  Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • David Emm

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Vicente Diaz

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Mohamad Amin Hasbini

  Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk