Ghareeb Saadeldin

Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Ghareeb tiltrådte Kaspersky Lab i maj 2013. Som Senior Security Researcher er han ansvarlig for undersøgelse og analyse af forskellige former for trusler og malware, samt for vidensupport i Mellemøsten, Tyrkiet og Afrika.

Ghareeb er GREM-certificeret malware-analytiker med mere end fem års erfaring inden for cybersikkerhed. Han startede som behandler af sikringsrelaterede hændelser i den egyptiske Computer Emergency Response Team (EGCERT), hvor han i to år håndterede forskellige slags sikkerhedshændelser og -angreb på højt profilerede statslige organisationer. Han deltog også i oprettelse og design af EGCERT Honey-net-projektet. Han blev derefter udvalgt til at etablere EGCERT Malware-analyse og reverse engineering-teamet, hvor han arbejdede i 3 år på at analysere forskellige typer af malware og avancerede vedvarende trusselsangreb (APT).

Ghareeb har en bachelorgrad i Computer Engineering fra Ain-Shams Universitet og et diplom i cybersikkerhed fra Egyptian Information Technology Institute (ITI).


Andre medlemmer af teamet

 • Jornt van der Wiel

  Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • David Emm

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Vicente Diaz

  Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

 • Mohamad Amin Hasbini

  Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team