Dmitry Bestuzhev

Director, Global Research & Analysis Team, Latinamerika

Dmitry Bestuzhev er direktør for Kaspersky Labs globale forsknings- og analyseteam i Latinamerika, hvor han styrer antimalware-forskningen, som varetages af virksomhedens eksperter i regionen.

Dmitry kom til Kaspersky Lab i 2007 som malware-analytiker og holdt øje med det lokale trusselsbilledet og foretog foreløbige analyser. I 2008 var han blevet Senior Regional Researcher for den latinamerikanske region, og han blev udnævnt til sin nuværende stilling i 2010.

Udover at styre forsknings- og analysearbejde med antimalware, skriver Dmitry rapporter og prognoser for regionen og efterspørges ofte af internationale medier og organisationer for sine ekspertudtalelser om it-sikkerhed. Dmitrys omfattende ekspertiseområde dækker alt fra onlinebedrageri til cyberkriminelles anvendelse af sociale netværkswebsteder. Dmitry er også ekspert i virksomhedssikkerhed, cyberspionage og komplekse, målrettede angreb og deltager i forskellige uddannelsesmæssige initiativer i hele Amerika.

Dmitry har mere end 16 års erfaring i it-sikkerhed ud over en lang række roller og taler flydende engelsk, spansk og russisk.


Andre medlemmer af teamet