Dmitry Bestuzhev

Director, Global Research & Analysis Team, Latinamerika

Dmitry Bestuzhev er direktør for Kaspersky Labs globale forsknings- og analyseteam i Latinamerika, hvor han styrer antimalware-forskningen, som varetages af virksomhedens eksperter i regionen.

Dmitry kom til Kaspersky Lab i 2007 som malware-analytiker og holdt øje med det lokale trusselsbilledet og foretog foreløbige analyser. I 2008 var han blevet Senior Regional Researcher for den latinamerikanske region, og han blev udnævnt til sin nuværende stilling i 2010.

Udover at styre forsknings- og analysearbejde med antimalware, skriver Dmitry rapporter og prognoser for regionen og efterspørges ofte af internationale medier og organisationer for sine ekspertudtalelser om it-sikkerhed. Dmitrys omfattende ekspertiseområde dækker alt fra onlinebedrageri til cyberkriminelles anvendelse af sociale netværkswebsteder. Dmitry er også ekspert i virksomhedssikkerhed, cyberspionage og komplekse, målrettede angreb og deltager i forskellige uddannelsesmæssige initiativer i hele Amerika.

Dmitry har mere end 16 års erfaring i it-sikkerhed ud over en lang række roller og taler flydende engelsk, spansk og russisk.


Andre medlemmer af teamet

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk