<img src="https://d5nxst8fruw4z.cloudfront.net/atrk.gif?account=5DiPo1IWhd1070" style="display:none" height="1" width="1" alt=""/>

Dirk Kollberg

Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Dirk Kollberg er senior virusanalytiker i Global Research and Analysis Team hos Kaspersky Lab. Han startede i virksomheden i september 2013. Fra sin base i Hamborg, Tyskland, overvåger han trusselslandskabet, analyserer strukturer og undergrundsøkonomien. Han er en hyppig foredragsholder på konferencer og kontaktperson for tv samt de trykte og elektroniske medier.

Dirk kom som outsider i 1999 til it-sikkerhedsbranchen. Han er en elektroingeniør, har arbejdet som softwareudvikler og 3D-kunstner, før han kom til it-sikkerhedsbranchen. Efter 11 år forlod han McAfee som Malware Research Lead og tilbragte tre år hos Sophos som Senior Threat Researcher. Som forsker analyserede han virus, orme og trojanske heste, oprettede signaturer til registrering og fjernelse, undersøgte botnets, specialiserede sig på området trusselsefterretningsarbejde med detaljeret analyse om truslerne og udvikler nye beskyttelsesmetoder.


Andre medlemmer af teamet