David Jacoby

Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

David tiltrådte Kaspersky Lab i 2010 som Senior Security Researcher for Norden og Benelux-landene. Han er baseret i Stockholm og er med i Global Research and Analysis Team, hvor hans primære ansvarsområde omfatter forskning og tekniske PR-aktiviteter i de samme områder.

David har ca. 15 års erfaring som it-sikkerhedsekspert. Hans nuværende opgaver omfatter ofte sårbarhed og sikkerhedsforskning. Han har en baggrund med udførelse af penetrationstest og sikkerhedskontroller, primært på Unix- og Linux-platforme. Han er også meget engageret i sikring af webprogrammer. Hans forskning er især fokuseret på forbedring af den offentlige bevidsthed om de trusler, vi konfronteres med. Han er også en kendt foredragsholder på topmøder om sikkerhed rundt om i verden, hvor han taler om aktuelle og presserende trusler, og hvordan vi kan forbedre bevidstheden om cyberkriminalitet og bekæmpe den.

Før han kom til Kaspersky Lab, arbejdede David med forskning i og behandling af sårbarheder. Han havde rollen som senior sikkerhedsforsker, rådgiver og konsulent hos TrueSec AB. Før David tiltrådte TrueSec AB i 2008, arbejdede han i syv år på Outpost24, hvor han startede som ledende hackerekspert og blev forfremmet til Vice President for Customer Experience, før han forlod firmaet.


Andre medlemmer af teamet

  • Costin Raiu

    Director, Global Research & Analysis Team

  • Sergey Lozhkin

    Senior Security Researcher, Global Research & Analysis Team

  • Roberto Martínez

    Security Researcher, Global Research and Analysis Team, Latinamerika

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk