Costin Raiu

Director, Global Research & Analysis Team

Costin har specialiseret sig i analyse af avancerede vedvarende trusler og malware-angreb på højt niveau. Han leder Kasperskys globale forsknings- og analyseteam, som udforskede de indre funktioner i Stuxnet, Duqu, Flame, Gauss og for nylig Red October, MiniDuke og "the Mask". Costins arbejde omfatter analyse af skadelige websteder, sårbarheder og malware rettet mod netbanker.

Costin har over 19 års erfaring i antivirusteknologier og sikkerhedsforskning. Costin er medlem af Virus Bulletin Technical Advisory Board, medlem af Computer Antivirus Researchers' Organisation (CARO) og journalist for WildList Organization International. Før Costin tiltrådte Kaspersky Lab, arbejdede han for GeCad som Chief Researcher og som Data Security Expert i RAV-antivirus-udviklingsgruppen.

Costin tiltrådte sin stilling hos Kaspersky Lab i 2000. Før Costin blev direktør for Global Research & Analysis Team i 2010, havde han stillingen som Chief Security Expert, hvor han førte tilsyn med forskningsindsatsen på EEMEA-området.

Hans hobbyer er blandt andre skak, højpræcisionsaritmetik, kryptografi, kemi, fotografi og Science Fiction-litteratur.


Andre medlemmer af teamet

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk