Christian Funk

Head of Global Research & Analysis Team, DACH

Christian kom til Kaspersky Lab i 2007 og sluttede sig til Global Research & Analysis Team som Junior Malware Analyst det følgende år. Han er uddannet fra Ingolstadt University of Applied Sciences i Tyskland i 2008 med en grad i computerteknologier, med speciale i informationsbehandling. I 2014 blev han udnævnt til chef for GReAT, DACH, hvor han er leder af den tyske afdeling af Global Research & Analysis Team.

Christian har specialiseret sig i malware-tendenser, mobiltrusler og -enheder inden for IoT-området, hvor han efterforsker i sikkerhedsproblemer og problemer i forhold til beskyttelsen af personlige oplysninger. Han er også passioneret omkring overvågning og analyse af spilrelaterede trusler. Han giver ofte foredrag på udstillinger og sikkerhedsarrangementer i hele verden.


Andre medlemmer af teamet

  • Costin Raiu

    Director, Global Research & Analysis Team

  • David Emm

    Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

  • Sergey Golovanov

    Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk