Alexander Gostev

Chief Security Expert, Global Research & Analysis Team

Alexander er en unik, tværfaglig informationssikkerhedsekspert og en af verdens mest kendte sikkerhedseksperter. Han har været hos Kaspersky Lab siden 2002 og været leder af virksomhedens antimalware-forskningsgruppe fra 2005, som har specialiseret sig i at analysere mobiltrusler. I 2008 grundlagde han Global Research & Analysis Team og var leder af enheden, før han skiftede til sin nuværende stilling som Chief Security Expert i 2010.

Hans ansvarsområder omfatter dybdegående undersøgelser af ny malware, analyse af de mest komplicerede aspekter i informationssikkerhed - cyberspionage og meget målrettede angreb, avancerede trusselsaktører og angreb, cyberkrigsførelse og cybervåben. Udover komplekse malware-problemer fokuserer Alexander på globale emner, tendenser og forudsigelser inden for cyberkriminalitet og virksomhedstrusler. Hans forskning og analytiske artikler udgives både på dedikerede it-websteder og i massemedierne. Han er også chefredaktør på Securelist.com.

Før han kom til Kaspersky Lab bestred Alexander forskellige it- og sikkerhedsrelaterede stillinger i både offentlige og private organisationer. Han blev involveret i antimalware-forskning i 1996, da han grundlagde en antivirus-ekspertisecenteret i Republikken Komi - et stort område i det nordvestlige Rusland. Siden 1998 har han været projektkoordinator for Wildlist Russia - et initiativ, der tager sigte mod at indsamle og analysere data om malware-udbrud i Den Russiske Føderation.


Andre medlemmer af teamet

  • Sergey Novikov

    Deputy Director, Global Research & Analysis Team

  • Vicente Diaz

    Principal Security Researcher, Global Research & Analysis Team

  • Vitaly Kamluk

    Director, Global Research & Analysis Team, APAC

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk