2. september 2014

Nye sikkerhedspakker fra Kaspersky Lab - den ultimative beskyttelse

Kaspersky Lab er nu klar med en ny række opgraderede sikkerhedsprodukter til hjemmet, der er udviklet til at give dig den ultimativt bedste beskyttelse på alle dine enheder – uanset om du er til Mac, Windows eller Android.

Kaspersky Lab er nu klar med en ny række opgraderede sikkerhedsprodukter til hjemmet, der er udviklet til at give dig den ultimativt bedste beskyttelse på alle dine enheder – uanset om du er til Mac, Windows eller Android.

Produktporteføljen inkluderer Kaspersky Anti-Virus 2015, Kaspersky Internet Security 2015 og Kaspersky Internet Security – Multi Device 2015. Alle tre produkter er efterfølgere til Kasperskys prisvidende sikkerhedsteknologier, der er udviklet til at give dig den bedste beskyttelse på nettet.

Vi er bekymrede for vores privatliv

Ifølge en undersøgelse, der er foretaget af Kaspersky Lab og B2B International, er den største bekymring, når det kommer til sikkerhed på nettet, beskyttelsen af vores privatliv. Vi er bekymrede for vores personlige oplysninger, vores privatliv og ikke mindst for børns sikkerhed, når de surfer på nettet.

Bekymringen er ikke blevet mindre af, at næsten 80 pct. i dag bruger nettet på flere forskellige enheder. Der er derfor opstået en større efterspørgsel efter sikkerhedssoftware, som kan beskytte både pc, tablet og smartphone.

"Det er de færreste, der i dag kun går på nettet fra en enkelt enhed. Det er derfor vigtigt, at folk er klar over, at online-trusler kan ramme dem igennem alle enheder med adgang til internettet. Kaspersky Lab har derfor udviklet en multi-platformsløsning, der beskytter alle enheder, uanset hvilket operativsystem de kører på. Kaspersky Internet Security – Multi Device beskytter Windows-, OS X- og Android-enheder hos flere end 300 millioner brugere i hele verden hver eneste dag,” siger Nikita Shvetsov, CTO hos Kaspersky Lab.

Android- og OS-enheder under angreb

Ifølge Kaspersky Labs undersøgelse dukker der ca. 315.000 nye udgaver af ondsindet software op hver eneste dag. Dagene, hvor hackerne kun fokuserede på Windows, er for længst forbi og intet operativsystem kan længere vide sig sikker – heller ikke Apple.

Efter opdagelsen af Flashback botnet, der inkluderede mere end 700.000 computere, der kører på OS X, kan Apple ikke længere argumentere for, at deres økosystem er 100 pct. skudsikkert. Kaspersky Lab registrerer pt. næsten 20.000 nye angreb mod Android- og OS-enheder hver eneste måned.

En anden voldsom stigning ses i antallet af phishing websites – falske hjemmesider, der narrer brugerne til at opgive personlige oplysninger. Hver måned registrerer Kaspersky Lab mere end 137.000 nye phishing-tilfælde på tværs af forskellige enheder og operativsystemer.

Innovative nøglefunktioner

De nyeste versioner af Kaspersky Labs sikkerhedsprodukter er blevet opgraderet med en række nye nøglefunktioner. Blandt de de nye funktioner er Webcam Protection, som sikrer at hackere ikke kan overvåge dig via dit webkamera, beskyttelse mod krypteret malware og features, der beskytter dig mod usikre netværksforbindelser.

Forhindrer overvågning via webkamera

Det er nok de færreste, der spekulerer på, at de skal sikre deres webkamera, når de tænker på sikkerhedssoftware til computeren. Det bør de dog gøre, for hvis hackerne får adgang, kan de overvåge den hackede pc via webkameraet og på den måde få adgang til personlige oplysninger som fx bankdokumenter, kreditkortoplysninger eller logins til mails, netbank m.m.

Kaspersky Lab har derfor udviklet Webcamera Protection – en funkton, der sikrer webkameraet, og beskytter det mod hacking. Dette modul monitorerer, hvilke applikationer, der forsøger at få forbindelse til webkameraet, advarer brugeren, hvis nogen forsøger at få adgang, og hvis det er nødvendigt, blokerer den også adgangen til webkameraet1.

Beskyttelse mod krypteret malware

En af de mest alvorlige trusler mod dit privatliv på nettet er det såkaldte ’cryptomalware’ – det vil sige malware, der krypterer dine filer og efterfølgende forlanger en løsesum for at give dig adgang. Skulle det ske, at dine filer bliver krypteret, er det ikke nok bare at fjerne malwaren – du kan stadig ikke få adgang med mindre du betaler løsesummen. Kaspersky Lab har derfor integreret System Watcher i de nye sikkerhedsløsninger, der overvåger alle processer på din PC og nu er blevet opdateret med en back-up-funktion. Hvis System Watcher opdager et mistænksomt program, der forsøger at kryptere en fil, laver systemet straks en lokal back-up af filen. Hvis programmet, der ændrede filen, viser sig at være ondsindet, sørger systemet for at nulstille disse ændringer1.

Log aldrig på et usikkert Wi-Fi

Man bør altid tænke sig godt om, inden man logger på et gratis og åbent Wi-Fi. De trådløse netværk er nemlig blevet en af hackernes favoritter i deres forsøg på at stjæle data. Kaspersky Labs nye produktportefølje introducerer Wi-Fi Security Notification, der vurderer netværkets sikkerhed, og advarer brugerne, hvis netværket er usikkert eller udgør en potentiel trussel. Wi-Fi Security Notification giver også brugerne gode råd til, hvordan de kan sikre deres hjemmenetværk, og hvad de kan gøre for at undgå at logge på et usikkert hotspot1.

Foruden disse nøglefunktioner indeholder 2015-versionerne af Kaspersky Labs sikkerhedsprodukter til hjemmet også en række andre forbedringer:

  • Kaspersky Internet Security og Kaspersky Anti-Virus opdateres nu automatisk, når nyere versioner bliver tilgængelige. Det betyder, at brugerne slipper for manuelt at skulle downloade og installere nye opdateringer, og de skal derfor ikke bekymre sig om, hvorvidt deres software er up-to-date1.
  • Forbedret Safe Money-teknologi beskytter dig, når du shopper og går på netbank, samtidig med at den blokerer uønsket adgang fra tredjepartsprogrammer, der fx vil have adgang til webbrowserens udklipsholder, som kan indeholde midlertidige fortrolige data (som fx login-oplysninger til netbank)
  • Cost-Aware Networking-funktionen sikrer, at du får mest muligt ud af dine data, hvilket er nyttigt på 3G-forbindelse, LTE eller på en betalt Wi-Fi-forbindelse2.
  • Forbedret anti-phishing-teknologi sikrer, at du ikke klikker på ondsindede websites eller phishing-links, som er designet til at stjæle dine personlige oplysninger.
  • Integreret hovedmenu og brugerflade gør det nemt at navigere i programmet, uanset hvilket operativsystemet, du bruger. Derudover er de nye sikkerhedsprogrammer udviklet med omtanke på ressourceforbruget, så forbedringerne ikke påvirker systemets ydeevne.

Den bedste sikkerhed – skræddersyet til dig

Kaspersky Anti-Virus 2015

Kaspersky Anti-Virus 2015 giver dig den basale sikkerhed, som du har brug for. Programmet beskytter mod ondsindet software, vurderer sikkerheden på hver eneste webside du besøger og identificerer ethvert mistænkeligt program. Kaspersky Anti-Virus 2015 beskytter dig også mod eventuelle sikkerhedshuller i de programmer, du bruger på din PC.

Kaspersky Internet Security 2015

Kaspersky Internet Security 2015 giver dig premium-beskyttelse af din PC og beskytter dig mod alle typer af online-trusler. Udover anti-virus- og anti-phishing-beskyttelse, indeholder produktet også en række andre værktøjer og teknologier, der hjælper med at beskytte dit privatliv, dine personlige data og dine online-betalinger. Kaspersky Internet Security 2015 har desuden en udvidet forældrekontrol, der gør forældre i stand til at holde øje med deres børns aktiviteter på nettet.

Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015

Med Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 behøver du kun én sikkerhedsløsning til alle dine enheder. Med en og samme licens kan du sikre din computer, din tablet og din smartphone (kombinationen kan variere alt efter brugerens behov, og antallet af enheder er bestemt af den købte licens).

Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 beskytter enheder, der kører på:

  • Microsoft Windows med Kaspersky Internet Security 2015;
  • Apple OS X med Kaspersky Internet Security til Mac. Produktet blokerer såvel malware som phishing og andre ondsindede sider i Safari, Mozilla Firefox eller Google Chrome. Produktet integrerer også virtuelle keyboards og forældrekontrol.
  • Google Android med Kaspersky Internet Security til Android. Programmet blokerer ondsindede apps og beskytter mod onlinesvindel. Et besked- og opkaldsfilter gør det muligt for brugeren at blokere spam og uønskede opkald. Det er også muligt tracke telefonen via dens GPS og slette al indhold på telefonen i tilfælde af tyveri.
  • Windows Phone- og iOS-enheder med Safe Browser for Windows Phone og Safe Browser for iOS. Safe Browser filtrerer phishing-sider og uønsket indhold. Begge versioner af Safe Browser er gratis og tilgængelige i Apple Store og Windows Phone Store.

Systemkrav

Kaspersky Internet Security – Multi-Device er designet til at beskytte enheder, der kører på Windows® XP Home Edition / Professional SP3 eller senere versioner, Windows® XP Professional x64 Edition SP2 eller senere versioner, Windows Vista® Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate (x32 og x64**) SP1 eller senere versioner, Windows® 7 Starter (x32) / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate (x32 og x64**) SP1 eller senere versioner, Windows® 8/Windows® 8 Pro/Windows® 8 Enterprise (x32 og x64**), Windows® 8.1 / Windows® 8.1 Pro / Windows® 8.1 Enterprise / Windows® 8.1 update (x32 og x64**); Mac OS X 10.6 – 10.9 (system med en Intel-processor); Android 2.3 – 4.3.

Kaspersky Internet Security og Kaspersky Anti-Virus er designet til at beskytte enheder, der kører på Windows® XP Home Edition / Professional SP3 eller senere versioner, Windows® XP Professional x64 Edition SP2 eller senere versioner, Windows Vista® Home Basic / Home Premium / Business / Enterprise / Ultimate (x32 og x64**) SP1 eller senere versioner, Windows® 7 Starter (x32) / Home Basic / Home Premium / Professional / Ultimate (x32 og x64**) SP1 eller senere versioner, Windows® 8/Windows® 8 Pro/Windows® 8 Enterprise (x32 og x64**), Windows® 8.1 / Windows® 8.1 Pro / Windows® 8.1 Enterprise / Windows® 8.1 update (x32 og x64**).

Priser og tilgængelighed

Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2015 er tilgængelig på www.kaspersky.com fra 2. september 2014 til en vejledende pris på 499,- kr.

Kaspersky Internet Security 2015 er tilgængelig på www.kaspersky.com fra 2. september 2014 til en vejledende pris på 499,- kr.

Kaspersky Anti-Virus 2015 er tilgængelig på www.kaspersky.com fra 2. september 2014 til en vejledende pris på 249,- kr.

1 Virker til Windows OS

2 Cost-Aware Networking-funktionen er tilgængelig til Windows 8 eller senere versioner

Articles related to Product news

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk