Ydelse spiller en rolle

Motorsport og cybersikkerhed har meget mere til fælles, end du forestiller dig.

I den hurtigtkørende Formula One™-verden betyder ydelse alt – Scuderia Ferrari ved godt, hvad det betyder.

Når forbrugere og virksomheder tilsvarende har brug for IT-sikkerhed, de kan stole på… Så gør ydeevne hele forskellen mellem at være sikker eller at blive offer for de seneste cybertrusler.

Ydelse spiller en rolle

Hvorfor Scuderia Ferrari?

Scuderia Ferrari er det ældste – og mest vellykkede – hold i den lange historie om Formula One™, og holdet er respekteret for sin præstation og lidenskab.

Kaspersky Lab indgik i 2010 en sponsoraftale med Scuderia Ferrari – og vi har for nylig forlænget aftalen. Se nærmere på bilerne, kørernes dragter og hjelme og pitmandskabets uniformer… Så vil du kunne se Kaspersky Labs mærke.

Hvorfor Scuderia Ferrari?

Og hvorfor så Kaspersky Lab?

Med malware-angreb og cybertrusler, der til stadighed vokser i omfang og kompleksitet, er det nødvendigt for enhver virksomhed at have en effektiv sikkerhed.

I 2013 underskrev vi en aftale om, at Kaspersky Labs sikkerhedsløsninger skulle sikre Ferraris IT-systemer… Hele vejen fra den legendariske Maranello-fabrik til racerbilerne på banen – og alt derimellem.

I denne korte video kan du se, hvordan vores sikkerhed hjælper med at beskytte Ferrari.

Klik her for at få flere oplysninger og besøge den dedikerede "Kaspersky Lab og Scuderia Ferrari"-side.

LÆS MERE OM VORES PARTNERSKAB

Videoen er skabt af Kaspersky Lab i 2017 under medvirken af Scuderia Ferrari.

Vi er også racerkørere

Nu – efter to succesrige år – gearer vi flere trin op, og lancerer vores nye racerløbskampagne i PRO-klassen i 2017 GT Blancpain Endurance Series.

Vi er stolte af at have verdenskendte, professionelle racerkørere – Giancarlo Fisichella, Marco Cioci og James Calado – klar til en fuld sæson bag rattet i vores Ferrari 488 GT3. Vi arbejder ihærdigt på at hjælpe vores team med at opnå en podieplads – og du kan følge deres fremskridt .

Vi er også racerkørere

Næring til fremtiden

Siden 2013 har vi proaktivt støttet en kommende stjerne på Ferrari Driver Academy – Antonio Fuoco. I 2017-sæsonen vil Antonio deltage i GP2-serien.

Vi er selvfølgelig også engageret i at hjælpe virksomheder og hjemmebrugere med at få en fremtid, der er sikret mod cybertrusler… Og den udfordring, det er at sikre IT-systemer – i produktions- og racerløbsmiljøer under højt pres – hjælper os med at udvikle innovative teknologier, der kan beskytte alle Kaspersky Labs kunder.

Næring til fremtiden

FÅ MERE AT VIDE

Hvis du vil vide mere om Kaspersky Motorsport, skal du klikke her.

Besøg Kaspersky Motorsport

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk