Karriere og faglig udvikling

Kaspersky tilbyder sine medarbejdere en unik mulighed for faglig udvikling og karrieremuligheder i en førende, international it-sikkerhedsvirksomhed. For os er karrieren en vej, som den enkelte selv vælger. Vi værdsætter og respekterer fagfolks og lederes karriere, og vi er parate til at støtte alle vores medarbejdere, uanset om de stræber efter en lederstilling eller en stabil faglig vækst.

Uanset hvilken karriereudviklingsvej du vælger, kan vi tilbyde alt, hvad du behøver af hjælp til at opnå dine mål. Vores uddannelsesprogrammer er udviklet på en måde, så vores medarbejdere kan skabe et særligt miljø, som medvirker til personlig vækst. Vi leverer stiller et udviklingsværktøjssæt til rådighed for vores medarbejdere, som de er velkomne til at benytte

“We are here to save the world. Vi mener, at alle – fra brugere af hjemmecomputere og små virksomheder til store selskaber og regeringer – skal have friheden til at få mest muligt ud af teknologien uden forstyrrelser eller andre sikkerhedsbekymringer”
— Eugene Kaspersky, bestyrelsesformand og administrerende direktør for Kaspersky

Kaspersky - Hvorfor skal du arbejde for os?

Kaspersky er verdens største privatejede leverandør af slutpunktsbeskyttelsesløsninger, en af de fire førende slutpunktssikkerhedsleverandører og en innovativ leverandør af sikkerhedssoftware til private brugere og virksomhedsbrugere.

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk