Vores arbejdsområder

 

   

Forskning og udvikling

Hos Kaspersky hjælper vi mennesker med at beskytte det, der betyder mest i deres verden. Forskning og udvikling er hjertet i vores virksomhed. Det er her, at alle vores produkter og tjenester udvikles og forbedres. Vi har for lang tid siden bevæget os ud over antivirussoftware og forsøger nu at blive anerkendt som førende inden for markedet for global informationssikkerhed. Forskning og udvikling spiller en vigtig rolle i denne forbindelse.

Vi forstår verdens internettrusselsbillede, og vore eksperter besidder stor viden og erfaring i at konstatere og neutralisere alle former for ondsindede programmer. Den omfattende ekspertise, vi har opbygget gennem årene i kampen mod større it-trusler, er vores mest værdifulde aktiv. Ekspertise, naturlig nysgerrighed og stræben efter at være de bedste – det er det, der adskiller os fra de andre. Hvert år udvikler og lancerer vi innovative produkter for at beskytte alle, lige fra børn på internettet til kritisk infrastruktur.

Forskning og udvikling er det område, hvor nyskabelser opstår, hvor nye udfordringer venter dig hver dag, og hvor du vil kunne realisere dit fulde potentiale i den ædle mission at redde verden mod internettrusler.

   

Fremtidige teknologier

Denne afdeling skaber og udvikler den næste generation af it-sikkerhedsprodukter. En af dem er den industrielle internetsikkerhedsløsning. Den er specielt udviklet til at beskytte komplekse industrielle miljøer, der indeholder en lang række patenterede systemer. Den er ekstremt effektiv og omfatter en professionel designkonfiguration af de af vores sikkerhedsteknologier og -tjenester, som du har brug for. Vi arbejder på at levere en omfattende, industriel sikkerhed, lige fra mennesker til processer og teknologier: Kurser, tjenester, teknologier.

   

Kerneforretningsområder

Strategic Marketing, Enterprise Business, Consumer Business, Small and Very Small Business, Regional Sales, Business Quality Control, Global Technical Support and Sales Operations har ansvaret for det omfattende net af salgs- og markedsføringsaktiviteter i hele verden.

   

Virksomhedskommunikation og den administrerende direktørs kontor

Virksomhedskommunikation arbejder med administrationen af intern og ekstern kommunikation, forklarer virksomhedens mission til interessenter og presse, kombinerer dens vision og værdier. Afdelingen udarbejder meddelelser og historier, som udsendes til offentligheden og medarbejderne, og foreslår nye tiltag, der holder virksomheden på forkant inden for kommunikation.

Den administrerende direktørs kontor koordinerer virksomhedens globale, offentlige politiske dagsorden ved at administrere både virksomhedens og den administrerende direktørs samarbejde og kommunikation med nationale og internationale statslige organer, herunder koordinering af deltagelse i begivenheder på statsligt niveau, programmer og projekter, og forhandling af kontrakter og strategiske alliancer. Afdelingen er samtidig overordnet ansvarlig for personlige medier og supportkontoret for Eugene Kaspersky - grundlægger, bestyrelsesformand og administrerende direktør for Kaspersky.

   

IT- og driftseffektivitet

IT-afdelingen er en fuldgyldig partner i virksomhedens kerneforretning og understøtter alle virksomhedens initiativer inden for produktudvikling og automatisering af dens forretningsprocesser. IT-afdelingen udvikler tjenester og systemer, der kan hjælpe med at udvide virksomhedens aktiviteter. Opbygger og understøtter IT-, forsknings- og udviklingsinfrastrukturen. Formula-værdierne, særligt ved at skabe resultater i et komplekst miljø og ved målrettet samarbejde samt at sikre førsteklasses kvalitet og pålidelighed, er en del af it-afdelingens daglige arbejde og kultur i dag, og sådan har det været i flere år, siden it-visionen blev introduceret.

Driftseffektivitetsafdelingen er ansvarlig for forretningsprocesanalyse og -forbedring og administrerer virksomhedens projektportefølje og dens integration i beslutningsprocessen.

   

Økonomi og administration

Økonomiafdelingen fokuserer på bæredygtig vækst i virksomheden, hvilket giver forretningsdataindsigt for alle interessenter og komplekse løsninger indenfor økonomiområdet. Afdelingen beskæftiger sig med regnskab og rapportering, finansiel planlægning, kontrol og analyse, indkøb, skat, overensstemmelse, økonomiforvaltning og kontoradministration over hele kloden.

   

Juridisk og sikkerhed

Juridisk og sikkerhedsafdelingen yder støtte til virksomheden omkring alle juridiske og sikkerhedsmæssige spørgsmål: Selskabsret, intellektuel ejendomsret, kontraktret, fysisk sikkerhed, informationssikkerhed m.v.

   

Menneskelig kapital

Medarbejderne er i KL-formlen – det er en af vores værdier, og det er præcis sådan, det er hos Kaspersky. De forskellige teams af menneskelig kapital gør hver dag deres bedste for at ansætte de klogeste hoveder og hjælpe dem med at udvikle sig og vokse, at yde dem smarte tjenester og store fordele. Vi er her for at hjælpe vores team med at vokse og blive mere og mere professionelt. Vi er en partner for vores forsknings- og udviklingsteams, og vi er her for alle, som vælger Kaspersky som det næste skridt i deres karriere.