Life@Kaspersky

   

Hvorfor skal du vælge Kaspersky?

For et stykke tid siden vare vores mål simpelt - at tilvejebringe almindelige brugere sikkert internet. Men situationen har for nyligt ændret sig: Den digitale verden er blevet meget større og mere kompleks. Hver dag dukker et uendeligt antal nye og stadig mere omfattende trusler op i den digitale verden. Og det betyder ikke blot nogle trætte teenagere, der ønsker at få et kick ud af at læse din e-mail: Nutidens cyberkriminelle er i stand til at ødelægge virksomheder eller ødelægge menneskers liv.

Derfor opretholder vi hos Kaspersky hver dag den digitale verdens forsvarslinjer og sikrer, at det ikke ender i kaos. Vi bekæmper ikke blot vira, men hele organisationer inden for organiseret cyberkriminalitet. De fleste mennesker har ingen anelse om, at der lige ved siden af dem udkæmpes alvorlige kampe på internettet hver dag. Det faktum, at mennesker er uvidende om disse kampe, er den bedste indikator for vores vellykkede arbejde. Alle der kæmper sammen med os, er vores venner, allierede og brødre – sande forsvarere, som ikke har behov for at prale af deres storhed.

Vores arbejde er meget lig hemmelige agenters, og vi er på vagt 24 timer i døgnet, 365 dage om året i hele verden. Vi har hver især vores egne talenter lige fra fejldetektering til udvikling af brugergrænseflader, men tilsammen danner vi en enkelt kraft. Vi er en global virksomhed med det overordnede innovationsudviklingscenter i Moskva. Vi har et enkelt mål – at forsvare den digitale verden og gøre den sikrere for alle.

   

Læring og udvikling

Kaspersky l&d's mission: at opdyrke et lærings- og udviklingsmiljø for medarbejdere, så de er I stand til at implementere en vision om fremtidig cybersikkerhed gennem innovativ holdlæring, progressive mentale modeller og systemtænkning inden for alle områder

"Drivkraften i Kaspersky er fagfolk i verdensklasse, som efterforsker cybertrusler og skaber førende sikkerhedsteknologier. Viden og ekspertise er kernen i Formula-værdierne, så derfor skaber vi et globalt læringsmiljø, hvor disse værdier deles og forbedres. "

En medarbejder og dennes leder fastsætter udviklingsmålene gennem regelmæssige samtaler og feedbacksessioner. Derefter kommer Global L&D-teamet på banen og skaber en udviklingsretning med en række værktøjer og muligheder for at forbedre medarbejderens kompetencer og viden, som er væsentlige for bæredygtige og succesfulde resultater.

Global Learning & Development-system omfatter fem store blokke:

  • Bløde kompetencer - EcoSet og brugerdefinerede programmer
  • Hårde kompetencer - Eksterne tekniske kurser
  • Sprogindlæring - Ansigt-til-ansigt-/hybrid-/onlineprogrammer
  • Læringsmiljøinitiativer - Uddannelse, alle underviser alle, karriereaften osv.
  • Talentpleje - Udviklingscentre findes ved udpegelse

Samtidig påskønnes selvudviklingsinitiativer traditionelt hos Kaspersky, og virksomheden tilbyder alle de værktøjer, der skal til for at dække en medarbejders behov. Og medarbejderen og dennes træning i form af jobbet står naturligvis i midten af hele udviklingssystemet. Som Aristoteles sagde, "Hvad angår de ting, vi skal lære, inden vi kan udføre dem, lærer vi ved at udføre dem".

Vi bruger cookies til at gøre din oplevelse af vores websteder bedre. Ved at bruge og navigere videre på dette websted, accepterer du dette. Detaljerede oplysninger om brugen af cookies på denne hjemmeside er tilgængelige ved at klikke på "Flere oplysninger".

Accepter og luk